Nieuws

Zaterdag 30 mei

Vandaag is de wedstrijd voor de NHC in Houthalen (België) verreden. Het was warm dus het beloofde een zware wedstrijd te worden. En het werd een zware wedstrijd. Het was gemiddeld 25°C, het was een glooiend parcours en er stond veel wind. Het was dus zaak om niet alleen te komen zitten. En dat was hard werken. In eerste instantie ontstond er een kopgroep van een man of 8.

Lees meer...

Zaterdag 16 Mei

Vandaag is de tweede NHC wedstrijd verreden in Oldenzaal. Oldenzaal heeft een afgesloten wielerparcours met een leuke klim en het nodige aan vals plat. Voor mij was het inmiddels een bekend parcours, want ook de afgelopen twee jaar heb ik er een wedstrijd gereden. Ik wist van tevoren dus wat mij te wachten stond. Het enige wat anders was, was de duur van de wedstrijd, in tegenstelling tot voorgaande jaren duurde de wedstrijd nu 1,5u in plaats van 1 uur.

Lees meer...

Vrijdag 1 mei

Vrijdagavond, even voor 22.00u, gaat de telefoon. Enigszins slaperig neem ik de telefoon op. Wie belt er nu nog op vrijdagavond? Ik blijk iemand van Nijmegen Atletiek aan de lijn te hebben. Ze willen mij opnemen in hun Top Team!

Lees meer...

Donderdag 30 april

Op Koninginnedag heb ik een wedstrijd gereden in Almelo. Op het moment dat we de auto op de parkeerplaats bij de wielerbaan parkeren, bereikt ons het nieuws via de radio dat er een auto op een monument in Apeldoorn is gereden.

Lees meer...

Meer artikelen...